EXALIUS HEEFT IMPACT


Exalius geeft bij ieder energieadvies direct de mogelijkheid tot ondersteuning om het geadviseerde uit te laten voeren. Zo zijn voor 2 consumentwoningen een hybride-warmtepomp systeem geadviseerd én is voor gebouw Santbergen (tevens vestigingskantoor Exalius) een advies voor LED-armaturen uitgebracht. De betreffende opdrachtgevers hebben ondertussen offertes van een kundig installateur ontvangen en er wordt overgegaan tot uitvoering. Zo is energiebesparing een feit. De volgende stap? Subsidie en fiscaal voordeel aanvragen.

Een goede leverancier, installateur of aannemer vinden die dátgene levert dat is geadviseerd, is niet altijd even makkelijk. Exalius heeft om die reden vanuit haar netwerk beoordeeld welke partijen kwalitatief en prijstechnisch optimaal werk leveren. Daarbij is de samenwerking met deze partijen goed waardoor inhoudelijk wordt gebrainstormd vóórdat de offerte wordt opgesteld. Eindresultaat = een propositie die aansluit op de wensen van de opdrachtgever én technisch goed in elkaar zit.

Daarbij komen de voorgestelde producten in aanmerking voor subsidie en fiscaal voordeel. Zo is Exalius voor de 2 consumenten woningen én gebouw Santbergen ondertussen gestart met de voorbereidingen voor de aanvraag van subsidies.

principe-warmtepomp

Principe warmtepomp