Team Exalius

het-team-exalius-xander

Xander Mooibroek
Ondernemer, installatie-adviseur, energiespecialist gebouwen

In 2014 ben ik Exalius gestart met als doel om duurzaamheid voor iedereen mogelijk te maken. Ik ben opgeleid als werktuigbouwkundige met als specialisatie klimaattechniek en duurzame energie. Vanuit deze kennis maak ik onze opdrachtgevers in diverse samenwerkingen graag tevreden met hun woning of gebouw.

David van Bemmelen
Installatie-adviseur, energiespecialist gebouwen

Met mijn rol binnen Exalius kan ik iedere dag een bijdrage leveren om de wereld duurzamer te maken. Ik ben opgeleid als elektrotechneut, heb ervaring in de industriële automatisering en ben nu installatie-adviseur voor gebouwen. Met een focus op technische ontwikkelingen, gadgets en regelapparatuur geloof ik dat duurzame gebouwen snel dichterbij komen.

Corné Mooibroek
Coördinator

Opgeleid als psycholoog heb ik jarenlang gewerkt als koordirigent. Deze ervaring van luisteren en organiseren sluit perfect aan bij mijn dagelijkse rol om de verwachtingen en duurzame projecten te managen. Ik zit iedere dag bovenop de planning en werk hierbij nauw samen met de technici van Exalius. Op deze manier kunnen we ieder project een succes maken.

George Kara
Installatie-adviseur, energiespecialist gebouwen

Voor mij is duurzaamheid het maken van praktische en logische keuzes. Op deze manier heb ik vanuit mijn beroepsmatige achtergrond kennis en ervaring opgedaan als leidinggevend monteur bij diverse autogarages. Gebouwgebonden installaties kunnen net als voertuigen nauwkeurig worden ingesteld om feilloos te werken. Met deze kennis en ervaring werk ik met veel plezier in en aan gebouwen.