Klantervaringen

Project: Energiescans 15 bedrijven

HilverZon ondersteunt Hilversumse inwoners, maar ook scholen, VvE’s en bedrijven bij het verduurzamen.

Dat kunnen we niet alleen. Dankzij de professionele ondersteuning van Exalius konden wij 15 bedrijven in Hilversum Zuid West naar volle tevredenheid verder helpen met hun verduurzamingsreis.

Aernout Olde
Voorzitter
Hilverzon

Project: Berekenen en verbeteren energielabels

Exalius heeft voor een aantal van onze gebouwen energielabels berekend. Waar nodig zijn verbetermaatregelen voorgesteld.

Ons is duidelijk geworden dat je relatief eenvoudig energie kan besparen én tegelijkertijd het energielabel kan verbeteren.
Daarbij gaat samenwerken erg prettig. Kortom, een fijne partij om zaken mee te doen!

Jan Dirk Bronius
Manager vastgoed
KOHA BV

Project: Nieuwbouw woning

Ik heb de samenwerking als heel positief ervaren. Xander is vriendelijk, flexibel en beschikt over veel kennis.

Marcel Zegers
Consument

Project: Opstellen energielabels

Exalius is de perfecte match tussen prijs en kwaliteit. Vanwege de korte lijntjes en prettige communicatie kan er – als de situatie daar naar vraagt – binnen korte termijn worden gehandeld. De samenwerking ervaren wij als kantoor als zeer prettig.

Maxim Ruitenbeek
Assistent Makelaar
ID Bedrijfsmakelaars

Project: uitvoeringsbegeleiding

Samenwerken met Exalius gaat bijna van zelf, ze houden je bij de les en ronden een en ander adequaat af. Nu wederom een nieuw traject gestart met een ander pand.

Kim van Kampen
Eigenaar
Kastanje Vastgoed BV

Project: energiescan woning

Xander van Exalius heeft voor ons huis een pragmatisch ingestoken energieonderzoek uitgevoerd. Mijn opdracht was om aan te geven hoe we op lange termijn naar energieneutraal en gastvrij kunnen gaan in ons oude, charmante en deels geïsoleerde thuis. Het resultaat was niet alleen een lijst met praktische maatregelen maar ook ondersteuning bij de selectie van een uitvoerende partij en nazorg toen e.e.a. niet geheel voldeed. Mede door Xander is dit nu opgelost.

Joost Bennekers
Consument

Project: Energielabels, advies en subsidieaanvraag

Exalius verzorgt voor onze onderneming de energielabeling van de gebouwen. Het betreft hier kantoren, winkels en overige bedrijfsruimten.

Tevens wordt zo nodig extra ondersteuning geboden met het opstellen van extra berekeningen en de aanvraag van subsidies, bijvoorbeeld de EIA.

Exalius is in staat om op een adequate manier van A-Z het gehele traject in kaart te brengen en te ontzorgen.

Wouter Bonneveld
Vastgoedbeheerder
EMB Vastgoed

Project: Nieuwbouw bedrijfspand

Ik heb Exalius via het internet gevonden, duidelijke site met de juiste info die ik zocht. Voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijfspand zijn op bekwame wijze rapporten aangeleverd t.b.v. aanvraag van een omgevingsvergunning en een complete bouwkostenraming.

Een en ander is prima verlopen door korte lijnen en snelle terugkoppelingen op mijn vragen. Kortom zeer open – duidelijk en meedenkend.

Kees Mulder
Bouwmanager
TH Onroerend Goed