BEKIJK REFERENTIEPROJECTEN NEEM CONTACT OP

"Exalius maakt gebouwen duurzaam én rendabel. Hoe kunnen wij u helpen?”

TECHNISCH ADVIES

Laat een advies opstellen om meerdere mogelijkheden te onderzoeken óf als u gewoon nog niet weet wat u het beste met/in uw gebouw kan doen.

GERICHTE ONDERSTEUNING

U weet al wat u wil en u bent op zoek naar gerichte ondersteuning.

UITVOERINGSMANAGEMENT

Laat uw bouwproject inhoudelijk en procesmatig managen met beproefde modellen.

Klantenervaringen

Project: Gasloze renovatie villa Blaricum

Van Woensel Installatietechniek realiseert diverse installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie-installaties. Exalius heeft voor een renovatieproject berekend hoe groot de warmtepomp en ventilatie-installatie moest worden en er zijn installatietekeningen opgesteld. Deze input heeft ons in staat gesteld om de installatie volgens de certificering en naar wens van onze klant te installeren.

Thijs van Woensel
Installateur
Van Woensel Installatietechniek

Project: Subsidie en energielabels E-Unit Arnhem

Holland Energiegroep realiseert innovatieve en duurzame gebouwen. Bij ons project E-unit te Arnhem hebben we Exalius gevraagd om subsidies aan te vragen en de energielabels te verzorgen. We zijn erg tevreden met de samenwerking en de resultaten, tot nu toe is er 170 000 euro subsidie verstrekt. De verwachting is dat er nog meer subsidie wordt goedgekeurd (aanvragen in behandeling).

Peter Maronier
Bouwmanager
Holland Energiegroep

Project: Energiescans 15 bedrijven

HilverZon ondersteunt Hilversumse inwoners, maar ook scholen, VvE’s en bedrijven bij het verduurzamen.

Dat kunnen we niet alleen. Dankzij de professionele ondersteuning van Exalius konden wij 15 bedrijven in Hilversum Zuid West naar volle tevredenheid verder helpen met hun verduurzamingsreis.

Aernout Olde
Voorzitter
Hilverzon

Project: Nieuwbouw bedrijfspand

Ik heb Exalius via het internet gevonden, duidelijke site met de juiste info die ik zocht. Voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijfspand zijn op bekwame wijze rapporten aangeleverd t.b.v. aanvraag van een omgevingsvergunning en een complete bouwkostenraming.

Een en ander is prima verlopen door korte lijnen en snelle terugkoppelingen op mijn vragen. Kortom zeer open – duidelijk en meedenkend.

Kees Mulder
Bouwmanager
TH Onroerend Goed

Project: Berekenen en verbeteren energielabels

Exalius heeft voor een aantal van onze gebouwen energielabels berekend. Waar nodig zijn verbetermaatregelen voorgesteld.

Ons is duidelijk geworden dat je relatief eenvoudig energie kan besparen én tegelijkertijd het energielabel kan verbeteren.
Daarbij gaat samenwerken erg prettig. Kortom, een fijne partij om zaken mee te doen!

Jan Dirk Bronius
Manager vastgoed
KOHA BV

Project: Nieuwbouw woning

Ik heb de samenwerking als heel positief ervaren. Xander is vriendelijk, flexibel en beschikt over veel kennis.

Marcel Zegers
Consument

Project: Opstellen energielabels

Exalius is de perfecte match tussen prijs en kwaliteit. Vanwege de korte lijntjes en prettige communicatie kan er – als de situatie daar naar vraagt – binnen korte termijn worden gehandeld. De samenwerking ervaren wij als kantoor als zeer prettig.

Maxim Ruitenbeek
Assistent Makelaar
ID Bedrijfsmakelaars

Project: uitvoeringsbegeleiding

Samenwerken met Exalius gaat bijna van zelf, ze houden je bij de les en ronden een en ander adequaat af. Nu wederom een nieuw traject gestart met een ander pand.

Kim van Kampen
Eigenaar
Kastanje Vastgoed BV

Project: energiescan woning

Xander van Exalius heeft voor ons huis een pragmatisch ingestoken energieonderzoek uitgevoerd. Mijn opdracht was om aan te geven hoe we op lange termijn naar energieneutraal en gastvrij kunnen gaan in ons oude, charmante en deels geïsoleerde thuis. Het resultaat was niet alleen een lijst met praktische maatregelen maar ook ondersteuning bij de selectie van een uitvoerende partij en nazorg toen e.e.a. niet geheel voldeed. Mede door Xander is dit nu opgelost.

Joost Bennekers
Consument

Project: Energielabels, advies en subsidieaanvraag

Exalius verzorgt voor onze onderneming de energielabeling van de gebouwen. Het betreft hier kantoren, winkels en overige bedrijfsruimten.

Tevens wordt zo nodig extra ondersteuning geboden met het opstellen van extra berekeningen en de aanvraag van subsidies, bijvoorbeeld de EIA.

Exalius is in staat om op een adequate manier van A-Z het gehele traject in kaart te brengen en te ontzorgen.

Wouter Bonneveld
Vastgoedbeheerder
EMB Vastgoed

Project: Nieuwbouw bedrijfspand

Ik heb Exalius via het internet gevonden, duidelijke site met de juiste info die ik zocht. Voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijfspand zijn op bekwame wijze rapporten aangeleverd t.b.v. aanvraag van een omgevingsvergunning en een complete bouwkostenraming.

Een en ander is prima verlopen door korte lijnen en snelle terugkoppelingen op mijn vragen. Kortom zeer open – duidelijk en meedenkend.

Kees Mulder
Bouwmanager
TH Onroerend Goed

Klanten & Partners

Contact

Heeft u een korte vraag of een complex project?
Exalius staat klaar om u te woord te staan.