Werkwijze en bedrijfsfilosofie

Werkwijze

Het doel van Exalius is om gebouwen energiezuinig én comfortabel te maken met een aanpak op maat. De specifieke behoefte aan ondersteuning loopt bij onze klanten zéér uiteen. Vandaar is het dienstenpakket gebaseerd op de diverse fases waar men in zit:

  1. Advies: laat meerdere technische mogelijkheden onderzoeken om een bepaalde ambitie/wens te bereiken.
  2. Ondersteuning: men heeft geen advies nodig aangezien er al een duidelijk plan is. Met ondersteunende diensten kunnen we doelgericht helpen bij het realiseren van dit plan.
  3. Uitvoeringsmanagement: Laat een bouwproject inhoudelijk en procesmatig managen met beproefde modellen.

Bedrijfsfilosofie

Integriteit
In al onze werkzaamheden willen wij integer zijn. Hierbij is het belangrijkste criterium dat mens én milieu erop vooruitgaan bij toepassing van duurzame energie. Dat betekent dat als er in de complete bouwketen geen benadeelden zijn, er automatisch sprake is van correct handelen.

Kwaliteit en innovatie
Ons advies berust op kennis van kwaliteit en betrouwbaarheid van producten en systemen. Met abonnementen op diverse vakbladen, nieuwsbrieven en vakgroepen houdt Exalius alle innovaties nauwgezet bij.

‘Samenwerken aan een gezond klimaat’
Een gezond klimaat kan niemand alleen bereiken. Hiervoor moet worden samengewerkt. Daarom werken wij volgens het full-service principe. Zo willen wij alle partijen bij elkaar brengen om samen voor minder CO2-uitstoot te gaan.

exalius-bedrijfsfilosofie

exalius-bedrijfsfilosofie