‘Top-Notch’ paardensportcentrum Den Goubergh

Den Goubergh wordt grootschalig getransformeerd tot een ‘Top-Notch’ paardensportcentrum. Behalve het beoefenen en bijwonen van de paardensport kan hier ook worden gegeten, gewinkeld, gewerkt en vergaderd. Exalius is in opdracht van Boshuizen Bouwadvies verantwoordelijk voor het ontwerp én de uitvoeringsbegeleiding van de technische installaties.

Grootschalige bouwprojecten zijn complex en veeleisend. Bij dergelijke vraagstukken is een goed proces noodzakelijk. Exalius draagt hieraan bij door allereerst het binnenklimaat te ontwerpen en diverse onderdelen te dimensioneren op basis van gebouwsimulatie. Aan de hand van deze resultaten kan de opdrachtgever keuzes maken om tot een comfortabel en energiezuinig gebouw te komen.

Vervolgens wordt een eisenpakket op gesteld voor alle installaties. De aanbiedingen én daaruit volgende werkzaamheden van de bouworganisaties worden aan de hand van deze eisen getoetst, zodat het gebouw beheerst kan worden gerealiseerd. Het project heeft een korte doorlooptijd. Samen met de complexiteit is dit project een zeer leuke uitdaging.

paardensportcentrum den goudenbergh

paardensportcentrum den goudenbergh